• 360+ solgt

  Røde sneakers snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Ekstra Brede Røde Snørebånd Gør Dig Stolt af Dine Sneakers

  Sneakers taler ligeså højt som speakers med disse røde ekstra brede snørebånd. Og du tager lyden med dig alle steder. Ethvert skridt kommer til at føles som et spritnyt beat. 

  For at sige det simpelt: festen starter ikke før du ankommer, og du kommer til at skabe en fest hvor end du går. 

  Rød er en højlydt farve, men på den gode måde. Det er den slags farve som får tingene til at ske, imens alle andre bare sidder og glor. Og vores røde snørebånd, flosser aldrig, og falmer aldrig, så du kan gøre det samme store indtryk hver gang du binder skoene, fra den dag de ankommer, til den dag dine sko går i stykker

  Og så må du binde snørebåndene på dit næste par sko. Og det næste. Disse snørebånd kommer til at føles som om de er en del af dine fødder resten af dit liv. 

  Men vi må give en advarsel: disse røde snørebånd er ikke til enhver. Du skal være klar på at blive midtpunktet, hver gang du træder ind i et nyt rum. Og hvis du ikke bryder dig om bifald skal du nok lede efter et andet par. 

  Vores ekstra brede røde snørebånd er lavet ekstra kraftige i farven, så dine fødder kan få den unikke stil du har ledt efter. Du kommer til at mærke forskellen, men endnu vigtigere, det gør alle vi andre også. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 12M-Flat-Red
  Kan strækkes 16%
  Bredde: 12mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt