• 330+ solgt

  Navyblå sneakers snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Ekstra Brede Marineblå Snørebånd Passer Til Alt 

  Ekstra brede marineblå snørebånd opfrisker dine sneakers. Det er et look der både er sofistikeret, og legesygt, ligesom James Bond efter lidt for mange martinis, “shaken not stirred”. 

  Disse snørebånd giver en niveau af mystik. Folk lægger mærke til dem, men lader som om de ikke gør. Men du så deres beundrende blik. Og det føles godt. 

  Når man ser marineblå snørebånd kombineret med mørkere farver, er det ligesom at se ned i havets dybder og forestille sig hvad der gemmer sig under overfladen. Burde folk være bange for dine fødder? Nej, men de burde tage dem seriøst, for man ved aldrig hvad de finder på. 

  På lysere sko fungerer marineblå som et fundament, der sørger for at de andre farver ikke stikker af. De holder dine fødder solidt plantet på jorden, og samtidig holder det lyse design intakt. Kan dybderne i marineblå komplimentere en stærk orange farve? Jeps. Og det vil se helt fantastisk ud. 

  Marineblå er berømt for sin funktion som fundament, lidt ligesom sort. Det betyder at du nemt kan bruge disse snørebånd til en afslappende dag i parken, en almindelig dag på arbejde, eller til dit eget bryllup. Hvordan kan man hamle op med den slags alsidighed? Svaret er: Det kan man ikke. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 12M-Flat-NavyBlue
  Kan strækkes 16%
  Bredde: 12mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt