• 170+ solgt

  Mørkebrune sneakers snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Ekstra Brede Mørkebrune Snørebånd Skaber Ekstraordinær Alsidighed 

  Med ekstra brede mørkebrune snørebånd på dine sneakers bliver du den ultimative trendsætter. For dette er sko-tilbehør som ikke skaber for meget spektakel; i stedet viser de visdommen og stilen hos den person der bærer dem. 

  Disse snørebånd er ligeglade med hvor de bliver introduceret henne. De passer ind uden at forsvinde, de er den ultimative makker til enhver situation du møder. 

  De er designet til dem som lever i øjeblikket. De er ligeså komfortable i en mosh pit som oppe på scenen. Faktisk, når du ankommer til en musikfestival, flytter folk sig for dig, fordi de tror du er en del af bandet. 

  Men mørkebrun er også en basisk nuance, hvilket betyder at du kan kombinere den med en bred vifte af farver, som guld, rose, mynte og turkis. Det er nogle rimelig fancy farver, ikke? Hvis du træder ind på en natklub med disse snørebånd, serverer de dig gratis drinks for at sørge for at du ikke går igen. Hvis du tager dem på til et jobinterview - jamen, jobbet er dit! 

  Så uanset om du hænger ud derhjemme, eller prøver på at overtage verdensherredømmet, vil ekstra brede mørkebrune snørebånd sørge for at du når dine mål, og at du ser fantastisk ud imens.   Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 12M-Flat-DarkBrown
  Kan strækkes 16%
  Bredde: 12mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt