• 80+ solgt

  Lilla sneakers snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Ekstra Brede Lilla Snørebånd Er Til Dig Som Ved Hvad Du Vil

  Ekstra brede lilla snørebånd er skabt til sneakers som ikke er lilla nok. Det lyder simpelt fordi det er simpelt. Du elsker farven lilla, og du har et par outfits som simpelthen ville se fantastiske ud med disse snørebånd. 

  Hvilken farve er dine snørebånd nu? Er de ikke lilla? Er de tyndere end ekstra brede? Er de gået i stykker eller falmet? Er de så svage at de ikke kunne lægge arm med en stykke kogt spaghetti? 

  Du burde nok egentlig bare smide dem i skraldespanden med det samme. Når dine ekstra brede snørebånd ankommer, kommer dine sneakers til at se spritnye ud. Men bare rolig, de kommer stadig til at føles som dine gode gamle sneakers, bare mere komfortable, fordi disse snørebånd er de bedste af de bedste. 

  Kunne du forestille dig at have ekstra tynde lilla snørebånd? Folk skulle jo knibe øjene sammen for at se dem. Eller finde forstørrelsesglasset frem, sætte sig på hug, og bruge tid på at finde dine snørebånd. 

  Men ikke med ekstra brede snørebånd. Folk kommer til at skulle træde et par skridt tilbage blot for at være i stand til at bearbejde det komplette indtryk.

  Om du skal have de her snørebånd eller ej handler om et eneste og meget simpelt spørgsmål. Du kan se ned på dine sneakers, og spørge dig selv: har de ikke manglet farven lilla længe nok nu? 
  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 12M-Flat-Purple
  Kan strækkes 16%
  Bredde: 12mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt