• 180+ solgt

  Blå Sneakers snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Med Ekstra Brede Blå Snørebånd Kommer Du Højt Til Vejrs

  Ekstra brede blå snørebånd tager en klassisk grundfarve og forvandler den til modigt sko-tilbehør til dine sneakers. Og sådan bliver en standardfarve fuldstændigt unik. Hvis det her ikke er sko-innovation, så ved jeg ikke hvad er. 

  Hvis dine sneakers har et mønster, med selv den mindste detalje i blå, kan disse snørebånd tage dem til det næste niveau. De forvandler sko der er lidt blå, til kraftige brusende bølger. Disse snørebånd er hvad fartstriber er for en racerbil: uundværlige. 

  Men denne her nuance af blå passer ikke til alle farver. Normalt passer den ikke til guld. De fleste folk bryder sig heller ikke om den sammen med grøn. Men, den passer til alle farver, hvis det bliver gjort på den rigtige måde. Og eftersom du allerede er her på siden, ved vi at du har god smag. 

  Før disse snørebånd føles dit skab bare tomt, ikke sandt? Men nu er tidevandet på vej. Disse snørebånd får dig til at flyde i havn.

  Hvor skal den næste destination være? 

  Nye oplevelser venter bag horisonten med ekstra brede blå snørebånd. Og alle ved at de bedste horisonter begynder med farven blå.   Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 12M-Flat-Blue
  Kan strækkes 16%
  Bredde: 12mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt