• 300+ solgt

  Lysegrå sneakers snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Ekstra Brede Lysegrå Snørebånd Føles Fantastiske, og Ser Fantastiske Ud 

  Gør din entre som en rockstjerne i sneakers med ekstra brede lysegrå snørebånd. Det er ligesom at have en røgmaskine med dig 24/7. Dette er snørebåndene som er designet til at stå på en kæmpe scene, omkranset af et stadium fuld af skrigende fans. 

  Tag et øjeblik, og mærk dine nye snørebånd efter du har åbnet pakken. De er standhaftige, men bløde. Farven er lys, men med den tågede detalje der gør at de skiller sig ud fra andre snørebånd. Og så kan du binde dem på skoene for første gang, smutte din fod ned i skoen, og gå på dunbløde skyer resten af livet. 

  Jeps, du kommer til at flyde rundt i himlen. Og ikke kun fordi dine snørebånd er komfortable. Hvad er den nemmeste måde et gøre en entre til en fest? Nej, ikke med alkohol. Der er intet som at vide at disse lysegrå snørebånd, på dine lyseblå sko, gør dig til den mest stilede person i miles omkreds. Eller et par mørke sneakers med fængslende røgsky som baggrund? Jamen altså… intet kan stoppe dig nu!

  Seriøst, gør dig klar til at alle omkring dig pludselig tror på kærlighed ved første blik. Så fantastisk kommer du til at se ud. 

  Hvor der er røg, er der ild. Det er et faktum. Og det giver også mening, fordi med ekstra brede lysegrå snørebånd, kommer du til at blive hottere end djævelen selv. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 12M-Flat-LightGrey
  Kan strækkes 16%
  Bredde: 12mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt