• DEO Indlæg

  45,00 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Disse deodorant indlæg er mildt duftende indlæg som indeholder aktivt kul der fjerner lugt og absorberer sved. De er bløde og giver en let, polstrede effekt når du træder ned. Folk som har problemer med lugt og fugt eller som bare gerne vil holde deres fødder friske og rene vil elske dem.

  Hvordan undgår du ildelugtende fødder?

  Den aktive kul i vores DEO indlæg absorberer fugt og lugt. De er perforeret så sveden ikke sætter mig fast og så kullet absorberer fugten. Den blide og velduftende aroma sørger for at dine sko dufter godt hver gang du tager dem på.

  Indlæggene kan bruges af alle slags sko. De kan skæres til din størrelse så de passer dine sko. De er også tynde, så de fylder ikke i dine sko. Skulle du i forvejen have stramme sko, så vælg vores "Replace" indlæg i stedet. De er super-tynde og lette, men af samme sublime kvalitet.

  Skaf dig af med sure fødder

  Udover det lugt-dræbende aktive kul, så har DEO indlæggene et top lag som er lavet af åndbar viskose og et bundlag der er lavet af latex skum. Sammen arbejder disse materialer for at dine fødder forbliver lugtfrie. Indlæggene kan bruges til alle slags aktiviteter. Folk som er meget fysisk aktive vil værdsætte dem da de tit slås med sved og fugt.

  Vælg den rigtige størrelse

  Da indlæggene er "skåret til størrelsen", er det ikke noget du skal tænke over. Du skærer dem simpelthen bare efter størrelsen på dine sko. De dækker alle størrelser mellem 36 og 47. Husk at de ikke kan vaskes. De er diskrete da den synlige del af indlæggene er en mat grå eller hvid som er perforeret som sikrer at fugt ikke ophober sig.

  Nemme at bruge

  For at bruge DEO indlæggene, så følg konturerne til din størrelse bag på med en saks. Når det er gjort, smider du dem bare i dine sko.

  Skriv en anmeldelse