• 20+ solgt

  Blå Elastiske Silikone Snørebånd (No-Tie)

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Skidt og støv afvisende og helt vandtætte
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Blå silikone snørebånd, forvandler dine sko til slip-ons på et øjeblik.

  Slut med at bøje sig ned for at snørre skoene. Med blå silikone snørebånd kan du smutte i skoene og være ude af døren på splitsekund (Nemlig!). Samtid kan du gå på opdagelse i et udsøgt udvalg af farver, der vil løfte din skosamling til et imponerende nyt niveau.
  Er du klar til at have det lidt sjovere? Fra at tage sko på, til at beundre dem i spejlet, til bogstaveligt talt at få mere fritid. Disse elastiske snørebånd gør simpelthen livet sjovere.

  No tie snørebånd passer alle størrelser - både børn og voksne.
  Hvis dine sneakers eller løbesko har maks. otte huller, vil snørebåndene ganske sikkert passe i dine sko. De elastiske silikone snørebånd kan strække sig til dobbelt længde, hvilket giver en behagelig og god pasform til både små og store fødder. Børn og voksne, der går efter både komfort og personlig stil, vil elske denne nye type snørebånd (som vil holde længere end skoene!).

  Hurtige og nemme at sætte i.
  Det tager kun et par minutter at sætte dine blå silikone snørebånd i dine sko. Dette skyldes, at de er designet så ligetil som muligt. Du skal blot sætte dem i i rækkefølgen fra kortest til længst, og sørge for at begge ender er trykket sikkert på plads. Derefter hopper du i skoene, og er klar til at gå!

  Mere holdbare end traditionelle snørebånd.
  Da disse snørebånd er lavet af silikone, er de vandtætte og svære at beskadige eller plette. Du kender den slags pletter, stofsnørrebånd får, men skulle dine blå silikone snørebånd blive beskidte, er de lette at rengøre. En hurtig aftørring med en våd klud, så er de så gode som nye.
  Snørebånd bør ikke være en bekymring - med elastiske snørebånd kan du gå ud af døren uden.

  Mange farver giver uanede muligheder.
  Har du kigget på vores forskellige farver? Vi har et udvalg af sjove og populære farver at vælge imellem, hvilket betyder, at du kan bære sko med to til otte forskellige farver snørebånd. Alle regnbuens farver står til din rådighed, men husk, at der ikke er noget galt med blot at gå med blå, især hvis det passer til designet af de sneakers eller løbesko, du allerede har. Uanset hvad du vælger, vil dine sko se fantastiske ud.

  Den perfekte balance mellem stil og komfort.
  Når det kommer til blå no-tie silikone snørebånd, er det kun din stil og livstil, der afgør mulighederne. Men uanset hvem du er, fra barn til voksen og alle midt imellem, får du snørebånd, der skaber sjove og unikke slip-ons, der holder.
  Det vil ikke vare længe, ​​før du beslutter dig for aldrig at gå tilbage til traditionelle snørebånd igen. Og ingen vil bebrejde dig. - Disse snørebånd er fantastiske!
  Skriv en anmeldelse