• Behagelige Såler Til Højhælede Sko

  64,95 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Væk er dagene hvor du var tvunget til at vælge mellem stil og komfort. Nu kan du have begge dele. Hvordan er det muligt? Forestil dig et par såler i silikone som blidt absorberer stødet når du træder ned i dine yndlings højhælede sko. Du kommer slet ikke til at kunne mærke dem, så de kan også bruges i sandaler.

  De bedste indlægssåler til højhælede sko

  Designede så du kan bruge dem i alle slags højhælede sko, er Super Cushions det bedste valg du kan lave for at gøre det til en smertefri og komfortabel oplevelse at have sko på. De er fantastiske til at absorberer stødet, både på spidsen af din fod og hælen, hvilket plejer at være den mest sårbare og smertefulde del af foden når du har højhælede på.

  Foden synker ned i sålen som om det er en blød pude, derfor navnet. Super Cushions stopper foden fra at bevæge sig for langt frem, hvilket sker ofte når du har højhælede sko på. Når foden bevæger sig fremad, bliver dine tæer skubbet ind i den frontale del af skoen, hvilket kan gøre ondt, særligt hvis du er nødt til at klemme dem sammen for at få balancen. I nogle tilfælde kan hælen også klemme sig imod den bagerste del af skoen. Dette kan alt sammen være med til at gøre det en smertefuld oplevelse at have højhælede sko på. Hvis det er en åben højhælede sko bliver det heller ikke bedre, da dine tæer presses sammen og det gør også ondt.

  Den bedste mulighed er at kombinere vores Super Cushions med vores Heel Grip indlæg hvis dine fødder har det med at smutte ud af hælen når du går. Det vil putte en stopper for alle de normale problemer der kommer med at have hæle på.

  Men hvorfor er Super Cushions det bedste par såler for dine højhæle? Selvfølgelig er der mange lignende produkter på markedet. Grunden? En unik kombination af fordele for brugeren af sålene. Først og fremmest, kan sålene vaskes i hånden med sæbe og når de er tørre, er de gode som nye. De er lavet af silkone hvilket er perfekt til højhælede sko på grund af den bløde stødabsorbering. Det garanterer at dine sko får den bedste støtte. Materialet sålene er lavet af har også en nedkølende effekt, som gør dem som skabt til sommeren, den bedste sæson til at fremvise dine højhælede sko. De er også små, diskrete og gennemsigtige.

  Det er også værd at nævne at silikone beholder sin form og kan vaskes, så dine såler kommer til at leve forevigt. Desuden skal du ikke lære nogen speciel teknik for at indsætte dem. Bare prop dem ned i dine sko og de sætter sig automatisk fast. Din skostørrelse betyder heller ikke noget, da de kommer en universel størrelse. 

  Bestil Super Cushions i dag og glem alt om fodsmerter.

  Skriv en anmeldelse