2-Farvet Snørebånd

Med Tofarvede Snørebånd, Ligger Verden Åben For Dine Fødder

De stærkeste kontraster og de mest alsidige kombinationer. De klareste farver og den højeste kvalitet. Standard bredde og ekstra-ekstra specielle detaljer. Tofarvede snørebånd er ikke ligesom almindelige snørebånd, og det er derfor du har fundet en ualmindeligt god snørebåndsforretning, hvor mod, kreativitet og stilfuldhed hersker. Så afsted med dig, gennemse vores raffinerede fiesta af fokuseret fodtøjstilbehør, og vær klar til at sige ”wow”.

Længde (cm):

par par par

Længde (cm):

par par par

Længde (cm):

par par par

Andre kategorier

Erstat Dine Gamle Snørebånd med Uerstattelige Snørebånd

Lad os sige det som det er: uanset hvilket par snørebånd der fulgte med skoene da du købte dem, er ikke kun noget bras, men de er også kedelige. Så de er kedeligt bras. Smid dem i skraldespanden hvor de skal tilbringe resten af deres dage. Og erstat dem med tofarvede snørebånd, som ikke kun findes i en bred vifte af forskellige farver og længder, men de er også det stik modsatte af bras, hvilket er… værdifulde? Jep. Værdifulde.

Unikt hos FeetUnique

Tofarvede snørebånd er et automatisk ansigtsløft til dine sko, og vores eksklusive samling betyder at du bliver den eneste med den unikke stil du vælger. Medmindre en i din omgangskreds har købt præcist det samme par, for de kan ikke fås sammen med sko, eller i nogen andre butikker. Det er nærmest med sikkerhed at vi kan sige, at med vores tofarvede snørebånd, bliver din snørebåndsstil virkelig, og umiskendeligt, unik.

Du Kan Ændre Din Stil Når Du Vil

Du kan binde dine tofarvede snørebånd lige som du har lyst, og eftersom de fås i en standard bredde, og i en variation af forskellige længder, kan du slappe af og vide at de passer perfekt til dine sko. Måske binder du dem til at starte med på dine sko, som vi har gjort det på billedet her, og så kan du prøve halve gennem midten, og så over midten, og så én solid farve hvis du har lyst! Mulighederne er virkelig uendelige (vi har endda set sko som rocker umatchede snørebånd!)

Mangfoldige Farver til Mangfoldige Skotyper

Vi prøver at give de mest universelle og brugbare farvekombinationer, og vi har planer om at tilføje flere kontinuerligt. (Sig endelig hvis du har en ”Jeg-ville-ønske-i-havde-denne-her-farvekombination”´s anmodning). Men længderne variere også, så du kan pifte dine vandrestøvler op, eller gøre et par babysko endnu mere nuttede, vi har det hele her. Det egentlige spørgsmål er faktisk: ”Hvilke sko burde ikke have tofarvede snørebånd?”

Snørebånd Med To Sider, Har Dig Godt Dækket Ind

Vi er så sikre på at vores tofarvede snørebånd holder for evigt, at vores returret aldrig udløber. De går heller ikke op så snart de er bundet sikkert, fordi de er designet med en friktion som er helt og aldeles fraværende fra de fleste almindelige snørebånd. Og begge farver falmer ikke, men beholder den samme vitalitet som den dag du fik dem, selv hundrede år fra nu. Vi garanterer at ikke bare du, men også dine tiptipoldebørn, kommer til at elske de her snørebånd.

Alle Farvekombinationerne er Miljøvenlige

De er måske overnaturligt tjekkede, men de er lavet med naturen for øje. Alle vores snørebånd er certificeret miljøbevidste af OEKO-TEX®, et forbillede indenfor test af tekstilindustriens produktion. Du kan lære mere om deres STANDARD 100 certificeringssystem her. Det er faktisk mere interessant end det lyder, selvom vi er partiske, fordi, du ved, vi er ret stolte.