50+ solgt

Super brede mørkebrune snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Maksimal synlighed
  • Få et unikt look

Super Brede Brune Snørebånd er et af Livets Små Mirakler

Super brede brune snørebånd forvandler dine sneakers til nogle af de bedste ting man kan have mellem hænderne; blødt pels, chokolade, kaffe og øl. 

Men helt ærligt, du er her på siden fordi at det her er den perfekte farve til dine sneakers, er det ikke rigtigt? Dine sneakers har et design med brune detaljer, eller en nuance af blå, grå, beige, pink måske endda hvid, ikke sandt? Vi er ikke synske - vi ved bare at når du besøger FeetUnique er det fordi du har øje for kvalitet, og du ved hvilken forskel et par gode sko kan gøre. 

Men en advarsel: disse snørebånd er super brede, så dine sko bliver primært brune. Folk kommer måske til at bøje sig ned for at røre dine sko, eller måske endda prøve at tage en bid. “Jeg får pludselig lyst til selv-forkælelse” siger de. Og du nikker forstående. Du ved hvor godt det føles at forkæle sig selv, eftersom du har forkælet sig selv med disse snørebånd. 

Men disse snørebånd er ikke kun en gave til dig selv. Du giver også alle omkring dig en gave. Efter at have set dine sko behøver folk ikke længere tage på museum - de har fået alle de kunstneriske indtryk de behøver. Måske du skal begynde at tage betaling for folk der får lov til at se dine snørebånd. Og så har du jo allerede tjent dem ind. 

Super brede brune snørebånd er designet til et liv i komfort, og alt de til gengæld beder om, er at du nyder det. Så bliver det ikke bedre. Skriv en anmeldelse
Produktkode: 18M-Flat-DarkBrown
Bredde: 16mm
Lavet af høj kvalitet polyester