Skorens - 150ml

99,00 DKK
par par par

Få dine sko til at skinne - uden at ødelægge materialet

Du investerede i pæne sko der skulle holde. Men hvis de er beskidte ser de billige og gamle ud; lige til at blive erstattet. Hjælp dit fodtøj med at holde længere og blive ved med at se nye ud. Denne innovative 2GO Skorens indeholder en super effektiv, vandbaseret formular, som er biologisk nedbrydelig, så ingen grund til at bekymre sig om slemme kemikalier. Bare anvend den med en klud og tør støv og skidt væk, så nemt er det.

Også tilgængelig i et kit

I kittet får du denne anbefalede skorens. En blid børste til syninger og folder. En mikrofiberklud for at sikre at du aldrig ødelægger dine sko. Det er alt sammen inkluderet i 2GO Skorens Kit, også tilgængelig hos FeetUnique. Find det her og få alt hvad du har brug for på én gang.

Alt sammen med 100% Garanti

Vi kræver ikke at vores kunder skal sende noget tilbage for at få en refundering. Hvis produktet ikke er som forventet (eller bedre!), får du dine penge tilbage, punktum. Så sikre er vi på at du kommer til at elske dit 2GO Skorens Kit og et hvilket som helst andet skorens produkt, du får lyst til at købe igen og igen. Bestil i dag!


Skriv en anmeldelse