Skobørste

44,95 DKK
par par par

Slip af med folder og riller med denne skobørste

De fleste folk fjerner skidt og snavs fra deres sko. Men det kræver rigtig stolthed over dine sko at udjævne folder og syninger; ting som en klud ikke kommer til at kunne klare. Ikke for glemme at nævne sålen på dine sko, som kræver denne 2GO Skobørste, hvis de skal fastholde deres skinnende renhed. Bestil i dag for at være dækket ind fra top til tå.

Fuldend dit fodtøjsrensnings-arsenal

Denne børste er et yderst effektivt redskab i hænderne på hvem som helst, der gerne vil rense sålen på deres sko og slippe af med irriterende folder. Men for at vedligeholde dine sko og sørge for at de bliver ved med at være rene, har du brug for et helt rengøringssæt, som inkluderer denne børste lige såvel som en vandbaseret spray og en mikrofiber klud. Læs mere her.

Bestil risikofrit i dag

Vi er sikre på at du kommer til at elske din børste. Så sikre at din børste kommer med en eksklusiv FeetUnique 100% garanti. Hvis børsten ikke er lige så god som vi påstår, kan du få en fuld refundering uden at skulle sende den tilbage eller svare på spørgsmål. Vi går nemlig op i at vores kundeservice er så lige så god som vores enestående produkter.


Skriv en anmeldelse