200+ solgt

Lysegrå refleks snørebånd

59,95 DKK
Længde (cm)
Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Let justerbare
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look
  • One-size passer alle typer sko
  • Leveres direkte i din postkasse

100% Tilfredshedsgaranti

Betaling - Kort vi accepterer

Ubegrænset Returret

Fragtpris + Levering

Sko Bliver Bedre Med Elastiske Lysegrå Snørebånd med Lås

Sneakers bliver bedre, og føles bedre med elastiske lysegrå snørebånd med lås. De giver ultimative justerings-muligheder som giver perfekt åndbarhed og fleksibilitet.

Er du typen som ved hvad du vil og er klar på at nå dine mål? Sig farvel til de dage hvor du blev nødt til at stoppe op for at binde dine snørebånd. Nu er du den første på vej ud af døren, og eftersom disse snørebånd er specifikt designet til at forhøje atletiske evne...

Kommer du til at slå rekorder.

Tror du ikke at hurtighed har noget som helst at gøre med snørebånd? Tror du ikke at den første person som vinder maratonnet tog sig tid til at vælge hvilke snørebånd der skulle hjælpe dem over målstregen? Det gjorde de. Og nu er de i historiebøgerne.

Men kan vi tage et øjeblik og snakke om hvordan denne retro stil ryger op på et helt nyt niveau med denne unikke farve?

En lille advarsel: folk plejer at kommunikere med røgsignaler. Faktisk gør de det stadig nogle steder i verden. Og det er bedst ikke at bruge disse snørebånd i områder hvor man stadig gør det. Måske du forvirrer dem med de hypnotiserende  stilede røgskyer på begge dine fødder.

Ved du hvad? Du dominerer allerede skoverdenen, bare ved at klikke på elastiske lysegrå snørebånd med lås. Du er kun et skridt væk fra at få disse snørebånd, og efter det vil alle dine skridt være bedre end nogensinde før.

Skriv en anmeldelse
Bredde: 3mm