• Mikrofiberklud til sko

  24,95 DKK
  par par par

  En mikrofiberklud til sko så dine sko kan blive ved med at se nye ud

  2GO Mikrofiberkluden er lavet af holdbart mikrofiber som blidt tørrer støv og andet væk uden at ødelægge skoen for der er ikke noget værre end at se støv og skidt blive erstattet af permanente skrammer på dine sko. Lavet af 80 procent polyester og 20 procent polyamid tørrer kluden hurtigt, og kan nemt smides til vask.

  Blid men effektiv

  Hvis du bruger et for hårdt materiale på dine sko kan du gøre skade på stoffet. Faktisk kan det at bruge den forkerte klud være dårligere for dine sko end at bare lade skidtet sidde. Lige så dårligt som beskidte sko kan se ud, er ødelægte sko en anden sag. Derfor er det så vigtigt med denne 2GO Mikrofiberklud. Når du har brug for den, kommer du til at elske den.

  Med 100% Garanti

  Alle vores produkter sælges med en garanti; du får dine penge tilbage, hvis denne 2GO Mikrofiberklud ikke er præcis, hvad du forventer. Din refundering får du også uden at skulle sende noget tilbage eller lignende bøvl med at svare på spørgsmål. Så sikre er vi på at kluden vil indfri dine forventninger. Bestil i dag!

  Skriv en anmeldelse