Skab din egen unikke stil med sorte snørebånd

Sorte snørebånd til enhver lejlighed

Sorte snørebånd passer til alle outfits. De er tilpas nedtonede til, at de blot understreger din personlige stil og tøjets design. Du skal bare vælge den form og materiale, der passer bedst til skoen. Det hjælper vi dig til i denne artikel. Find de perfekte sorte snørebånd til at matche med dine sko og sæt prikken over i’et på dit outfit.

Hvad er sorte snørebånd?

Sorte snørebånd er et valg, der kan nedtone fokus på dine sko eller understrege dit overordnede stilfulde look. Dit valg af snørebånd kan virke ligegyldigt, men de er reelt en vigtig detalje, når du sammensætter dit outfit. Sorte snørebånd findes i mange forskellige materialer, længder og former. Vi fører dem alle her i shoppen. Så du kan finde det helt perfekte sorte snørebånd til din sko – uanset skoens stil. I det følgende kan du lære om hver type snørebånd. Du lærer også, hvilke snærebånd der passer bedst til hver type sko. Snart vil du også have styr på denne ganske vigtige detalje i din påklædning.

Hvorfor sorte snørebånd?

Sorte snørebånd er et godt valg når som helst du ønsker at skabe et stilfuldt touch til dine sko. Sort er farven, der står godt til alle øvrige farver. Derfor er denne farve snørebånd også gode til dine sko, når du ønsker at snørebåndene enten ikke skal tiltrække sig opmærksomhed eller de skal understrege et stilfuldt look. Du kan ligefrem bruge dine snørebånd som en stilfuld detalje, der opdaterer dit valg af sko og viser, at du har styr på din stil.

Det bedste materiale til sorte snørebånd

Her i shoppen finder du snørebånd i mange forskellige materialer herunder bomuld, polyester, nylon, læder og silikone. Derfor kan vi garantere, at du kan finde det helt perfekte par sorte snørebånd, der passer til dit outfit og personlige stil.
For hvert materiale bidrager med deres eget unikke udtryk:
• Læder og/eller runde snørebånd giver et eksklusivt udtryk i elegante lædersko.
• Elastik eller spiral snørebånd passer bedst til sneakers og træningssko.
• Flade og brede nylon eller bomuldssnørebånd gør sig godt i træningssko.
• Tynde flade snørebånd kan muligvis kan passe i pænere sko og ellers er de ofte gode i sneakers.
• Runde eller tynde snørebånd ser mere elegante ud end kraftige eller brede snørebånd.

Hvilke sorte snørebånd står bedst til dit outfit

På samme måde kan du lade dig lede på vej til det bedste valg ved at kigge på overfladen af dine sko. Her er reglen:

  • Hvis dine sko er matte, vil ligeledes matte snørebånd være pænest. I det sorte udvalg er det: Runde, ovale og flade snørebånd.
  • Hvis dine sko er let shiny, vil snørebånd med glat og let shiny overflade være flotte. I det sorte udvalg er det: Fine/tynde runde og Læder snørebånd.

Når du er velovervejet i dit valg, bliver snørebånd en accessorie, der sætter det sidste elegante prik over i’et i dit outfit.

Flade Læder Sorte Snørebånd til klassiske sko og sneakers

De Flade Læder Sorte Snørebånd er særdeles velegnede til de mere klassiske sko eller sneakers. Skoene kan enten være i ægte eller uægte læder eller andet blankt eller halvmat skind. Vores læder snørebånd har en anelse glans, så de er ikke så diskrete til pæne sko som de næste fire varianter nævnt nedenfor.

Sorte No-Tie Snørebånd til pæne klassiske sko

Det Sorte No-Tie Snørebånd til pæne sko er skabt til de klassiske sko. De er smarte, idet de ikke kræver at blive bundet, når du tager skoene af og på. Af samme grund undgår du også, at snørebåndene går op i løbet af dagen. Vores No-Tie snørebånd i sort er tynde og runde med en mat finish. Det gør dem elegante i alle klassiske sko.

Runde Sorte Snørebånd til klassiske sko

De Runde Sorte Snørebånd er også særdeles velegnede i klassiske sko. I modsætning til vores No-Tie snørebånd, skal de runde bindes, når du tager dem af og på. Bundne runde snørebånd tilfører dog også deres egen elegance til skoen. Det er alt sammen et spørgsmål om, hvilket look, du søger i dine sko.

Fine Sorte Snørebånd til sko i læder og skind

Mange klassiske sko i skind og læder bliver leveret med Fine Sorte Snørebånd eller en anden farve, der matcher skoen. Dette snørebånd er rigtig elegant med sit slanke look. Hvis du overvejer at købe det, bør du sikre dig, at hullet i dine sko passer til tykkelsen af snørebåndet. Det har den modsatte effekt af elegance, hvis snørehullerne i skoene gaber af mangel på indhold.

Ovale Sorte Snørebånd til sneakers og træningssko

Ovale sorte snørebånd bliver oftest brugt i træningssko og sneakers af bedre kvalitet. Det skyldes, at disse snørebånd har en tæt vævning, som giver en elegant finish. Mange finder desuden, at ovale snørebånd holder knuden bedre end runde snørebånd. Det er selvfølgelig en vigtig detalje, hvis du bruger skoene til løb eller koordineringssport.

Sorte Sneakers Snørebånd til de fleste sko

Sneakers kan passe til mange looks og er set i alt fra kontorer til træningscenteret i dag. Disse Sorte Sneakers Snørebånd passer til alle sneakers med standard hulstørrelse. Du kan finde mange farver og længder af dette klassiske snørebånd i shoppen. Så kan du skifte snørebåndet til at matche dagens look.

Super Brede Sorte Snørebånd til skater sneakers

Er du til skater-stilen eller vil du give dine sneakers et ekstra statement? Så er Super Brede Sorte Snørebånd et valg, der understreger dit ønskede look. Dette snørebånd giver en ekstra spændende detalje, hvis du vælger en kontrastfarve til skoenes øvrige farver. Eller du kan bruge to farver snørebånd i hver sko for en ekstra detaljerigdom.

Flade Sorte Snørebånd til de fleste matte sko

De helt klassiske Flade Sorte Snørebånd er dem, du ser i de fleste sneakers, træningssko, arbejdssko m.m. Det er en variant, der holder godt på knuden uden at gøre opmærksom på sig selv. Vores flade snørebånd kan enten peppe dine sko op ved at skabe en enkel kontrast til skoens farver eller medvirke til at nedtone dit look. Vi fører dem i alle tænkelige farver udover sort.

Sorte Spiral Snørebånd til sneakers

De ser sjove ud og giver et interessant look til dine sko. Det gør dem bedst egnet til sneakers eller andre lignende sko. Det smarte ved Sorte Spiral Snørebånd er, at du kun behøver at bruge tid på at sætte dem i skoene én gang. Derpå er det bare at glide skoene af og på, for du behøver ikke at binde dem. Kort sagt en sjov detalje til dit street look.

Flade Elastiske Sorte Snørebånd til sneakers og vandrestøvler

Flade, elastiske sorte snørebånd er perfekte til træningssko, vandrestøvler og sneakers. For disse snørebånd går aldrig op. De skal kun bindes én gang og så aldrig mere. De forvandler dine sko til et par slip-ons og har ingen grimme knuder og sløjfer. Da de er elastiske, for de desuden skoene til at sidde perfekt på dine fødder.

Sorte Elastiske No-Tie Silikone Snørebånd til den praktiske

Dette snørebånd egner til alle hverdagssko, hvor du ikke vil bruge tid på at binde skoene igen og igen. Sorte Elastiske No-Tie Silikone Snørebånd forvandler dine sneakers eller andre sko til slip-ons. Du skal kun bruge tiden på at sætte snørebåndene i én gang. Derpå skal du ikke bruge tid på at binde dine sko mere.

Guide til at vælge den rigtige længde snørebånd

Bruge vores guide til at finde den rette længde af snørebånd til din sko. Sådan er du sikker på, at få snørebånd, der passer i længden til antallet af huller i dine sko. Du finder guiden her Længde Guide

Hvordan holder du sorte snørebånd pæne

Det er sjældent nødvendigt ligefrem at vaske dine snørebånd, medmindre du udsætter dine sko for hård brug. Det kan eksempelvis være udendørs træning eller outdoor life. I så fald kan du vaske snørebånd i nylon eller bomuld i hånden i middelvarmt vand med mildt opvaskemiddel. Brug aldrig kogende vand eller kemi til snørebåndene, da det kan få fibrene til at krympe, ødelægge enderne eller misfarve dem.
Du bør ikke vaske snørebånd af læder.

Vask sorte bomuldssnørebånd inden første brug

Hvis du ved, at du kommer ud i meget fugtigt vejr, kan det være en god idé, at du vasker dine sorte snørebånd af bomuld eller nylon inden brug. Sådan undgår du, at de eventuelt afgiver farve til dine sko, når du kommer ud i vind og vejr. Det anbefaler vi specielt, hvis du bruger vores snørebånd i sko, der er lysere i farven. Eller hvis skoene er af stof eller andet materiale, der kan suge farve fra snørebåndene.

Konklusion

Sorte snørebånd er en enkel og stilfuld måde at opnå den sidste detalje der får dit outfit til at fremstå helt optimalt. Som du har kunne læse i denne artikel, tilbyder Feet Unique en bred vifte af snørebånd i alle tænkelige farver, materialer, længder og stilarter. Så besøg vores shop og find lige de snørebånd, der skal til for at samle den sidste detalje i din garderobe.

Hvem er Feet Unique?

FEET UNIQUE har eksisteret siden 2011.
I den tid har vi opnået en stor viden om alle typer snørebånd. Viden, som vi ønsker at dele med dig gennem vores blogindlæg. Vi ser frem til at vise nye blogindlæg til din underholdning og inspiration.

Christian Riel
Indehaver